suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre locații din București, România, în parteneriat cu GTC Group, unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari din regiunile ECE și SEE.

lansăm un spațiu de coworking profesional și cu servicii complete în inima Bucureștiului – în Piața Victoriei.

Amplasat pe două etaje, cu o capacitate de peste 170 de locuri în clădirea A-class Premium Plaza, betahaus Victoriei oferă condiții exclusive în 2024 pentru primii săi membri.

victory square

Călătoria în București este motivată de succesul celor două locații de coworking deschise anul trecut în Sofia. Aceste locații cu personalitate, situate în două dintre cele mai mari sectoare de afaceri din Sofia, ocupă în mod colectiv o suprafață totală de 3000 mp, sunt deținute de Grupul GTC și operate de betahaus. Printre companiile membre din Sofia, numim KBC Global Services, Telefonica Tech și Solar Edge.

betahaus Victoriei este cel mai avansat și elegant spațiu de până acum.

Este mobilat la cele mai înalte standarde office și gestionat cu cele mai noi soluții de infrastructură IT, control acces și securitate. Unele dintre principalele facilități includ recepția, săli de conferință, cabine telefonice, imprimantă business class, bucătărie complet echipată, cu cafea și ceai de înaltă calitate, precum și lounge-uri de bun venit pentru evenimentele comunității.

spune Мetodi Тerziev, CEO, betahaus.
betahaus romania
betahaus piata victoriei
victory square
coworking premium plaza
gtc group coworking space
betahaus victoriei
spune Мetodi Тerziev, CEO, betahaus.

GTC Group este principalul investitor și dezvoltator imobiliar, care se concentrează pe piața din Polonia și capitalele din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 81 de proprietăți moderne de birouri și retail cu o suprafață totală de peste 1,4 milioane mp în Europa Centrală și de Est. GTC gestionează în mod activ un portofoliu imobiliar de 46 de clădiri comerciale oferind cca. 753.000 mp de spații de birouri și retail închiriate în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.